USLUGA WORDPRESS PODRŠKE

Održavanje web stranica na WordPress-u i izrada dodataka

Održavanje WordPressa ključno je za osiguravanje optimalnih performansi, sigurnosti i funkcionalnosti vaše web stranice.


Ovdje su neki ključni elementi održavanja WordPressa:

Redovito ažuriranje

Redovito ažuriramo WordPress CMS, teme i dodatke kako bi osigurali najnovije sigurnosne zakrpe i poboljšanja funkcionalnosti.

Sigurnosne provjere

Koristimo sigurnosne alate i dodatke kako bi provjeravali i otkrivali potencijalne ranjivosti, te integriramo sigurnosne certifikate i tako štitimo Vašu web stranicu od napada.

Backup sustav

Redovito radimo sigurnosne kopije Vaše web stranice kako bi spremili podatke u slučaju neželjenih događaja ili gubitka podataka.

Optimizacija performansi

Provjeravamo performanse Vaše web stranice, optimiziramo slike i sadržaj, koristimo caching tehnike i optimiziramo bazu podataka kako bi osigurali brzo učitavanje stranica. Pogledajte Optimizacija web stranice.

Rješavanje grešaka

Pratimo logove pogrešaka, otklanjamo probleme i greške koje se pojavljuju, i pratimo funkcionalnost Vaše web stranice kako biste osigurali da sve radi glatko.

Nadogradnja sadržaja

Redovito ažuriramo sadržaj na vašoj web stranici, uključujući blog postove, slike, informacije o proizvodima i uslugama, kako bi zadržali posjetitelje zainteresiranima i poboljšali SEO.

Praćenje performansi

Koristimo alate za praćenje i analitiku kako biste pratili statistike posjeta, ponašanje korisnika i ključne pokazatelje uspjeha Vaše web stranice.

Redoviti tehnički pregledi

Planiramo redovite tehničke preglede Vaše web stranice kako bi identificirali potencijalne probleme i poboljšali performanse i sigurnost.

Održavanje WordPressa je kontinuirani proces koji zahtijeva pažnju i predanost, ali redovito održavanje može značajno poboljšati performanse, funkcionalnost i sigurnost Vaše web stranice.