koliko košta izrada web shopa

Koliko košta izrada web shopa?


Zanima vas koliko košta izrada web shopa? Donosimo najvažnije detalje kad je u pitanju cijena izrade web shopa. Također ovdje možete lako i brzo zatražiti ponudu za izradu vašeg novog web shopa.

Cijena izrade web shopa ovisi o sljedećim faktorima:

1. Da li želite custom dizajn ili predložak (template)?

Custom dizajn znači da će naš web dizajner izraditi novi dizajn prema vašim željama i potrebama. Predložak znači da koristimo kupljeni dizajn na kojem možemo prilagoditi boje i vizuale prema vizualnom identitetu vaše tvrtke. 

2. Na koliko jezika će biti web shop?

Web shop možemo izraditi na hrvatskom jeziku, engleskom, njemačkom ili na bilo kojem drugom stranom jeziku. Što je više jezika, cijena je viša. Ukoliko za vaš tekst trebate prijevod možemo ponuditi stručan prijevod teksta za web stranice.

3. Koliko proizvoda će biti na web shopu?

Na web shopu može biti neograničeni broj proizvoda. Što je više proizvoda koji se razlikuju po većim brojem kriterija to je cijena viša. 

4. Da li ćete podatke sami unositi ili želite da to mi odradimo? 

Svaki web shop koji radimo ima administrativno sučelje pomoću kojeg možete jednostavno i lako unijeti nove proizvode. Ukoliko želite da mi unesemo sve podatke tada ćemo u cijenu uračunati i taj dio posla.

5. Koje vrste plaćanja želite imati na web shopu? 

Na web shopu mogu biti različite opcije za plaćanje, a cijena ovisi o tome koje vrste plaćanja odaberete.

6. Koje opcije za filtriranje proizvoda želite? 

Važno je da potencijalni kupci mogu lako pretraživati proizvode. Možemo uključiti filtriranje proizvoda prema različitim kriterijima i karakteristikama proizvoda. Cijena ovisi o tome koje opcije želite.

7. Da li trebate hosting i domenu? 

Za sve naše klijente nudimo brzi hosting i domene. Ukoliko trebate hosting i/ili domenu, dogovorit ćemo potrebne detalje na temelju čega ćemo moći dati ponudu.

Želite ponudu za izradu web shopa? 

Pošaljite nam upit i poslat ćemo vam ponudu u najkraćem roku: Pošalji upit!